I over 25 år har jeg sendt utallige brude afsted til deres livs fest, så derfor skal du ikke springe over, hvor gærdet er lavest - men unde dig selv et besøg hos mig i Danmarks mest romantisk beliggende Brudebutik - med alt, hvad du drømmer om til din Bryllupsdag.

Det, at købe din Brudekjole, er en tillidssag - du er i højsædet, og jeg vil bestræbe mig på at give dig den bedste betjening og vejledning således, at du er klædt godt og rigtigt på til dit livs store dag - selvom det blot er endnu en dag i dit liv, skal den foregå med stor omtanke!

Brudekjolen er mange pigers ultimative drøm, og et af hendes store øjeblikke er, når hun træder ind i brudebutikken, og den specielle magi starter, hvor hun nu skal vælge sin brudekjole og senere bære den til sit bryllup.

Jeg har brudekjoler fra nogle af de bedste og førende producenter i Europa, og da jeg samtidig er agent for et af de førende Brudemodehuse i Paris, har jeg samtidigt fingeren på pulsen, og kan jeg derfor altid tilbyde dig de nyeste trends og den aktuelle mode - men husk, at mode og trends er mange ting - så jeg vil guide dig igennem brudekjolerne, indtil vi finder den rigtige brudekjole til dig.

Jeg har Danmarks største prøverum, hvor du helt kan være dig selv og få lov til at knibe den første tåre helt uden nysgerrige blikke.
Som en yderligere service til dig kan jeg tilbyde dig finansiering af din Brudekjole - helt uden renter, kort og gebyrer !
 
Jeg glæder mig til at kunne byde dig velkommen i min butik i Høje Taastrup - lige udenfor København - men husk at bestille tid, så du ikke bare skal stå og vente.


Bente